Svenska English Deutsch Start

Ge-Ge Tvätten

Verksamhet

Om företaget:
Ge-Ge Tvätten har funnits i Eksjö sedan 1955 och nu har vi Peter Gustafsson och Lena Carlsson tagit över som tredje generation. Fram till 1976 var Ge-Ge tvätten verksamt i gamla stan i Eksjö där nu hotell vaxblekargården ligger. 1976 flyttade Ge-Ge tvätten till våra nuvarande lokaler på Hultvägen (Rv33).
Vi är auktoriserade enligt SverigesTvätteriförbunds normer.
I vår produktion använder vi endast miljögodkända tvättmedel. Våra kunder är både företag och privatkunder. öppettider är 07.00-15.00 fredag 08.00-13.30


Verksamhet:
Största delen av Ge-Ge Tvättens verksamhet vänder sig till industriföretag, hotell och restaurangbranschen samt uthyrning och försäljning av entrémattor. Vi på Ge-Ge Tvätten är återförsäljare för entrémattor från Matting AB.Vi har tvättmedelsprogram anpassade för fluorescernade arbetskläder (varselkläder)
Vi hyr även ut dukar och servetter till företag, föreningar och privatpersoner inför fest.
Övrigt
När du ringer till oss på Ge-Ge Tvätten så får du direkt kontakt med rätt person. Företag liksom privatpersoner är våra kunder. Ex Ullinge, Gyllene Uttern, , Sandsjö Wärdshus, Eksjö stadshotell,Hotell Högland på hotell och restaurangsidan. Bland våra verkstadskunder finns Larms Maskin ,Maskin och Truck ,Olsbergs, Idab Wamac, Schur, Turab. Vi tvättar nu också båtkapell och förtält
Profil
Givetvis hämtar vi hos er direkt på ert företag. Snabb leverans och rena kläder, mattor, dukar mm utlovas.
Passa på att tvätta era båtkapell innan säsongen börjar.
En snygg entrématta ger ett första intryck till ert företag. En snygg entrématta ger ett första intryck till ert företag.
Skriv ut
Boka annons